文:Chris氏慾場

今期我地介紹下啲坊間容易買到,又唔算太貴的玩具俾大家。無錯,睇個Title就知,今期係講按摩器。

唔好以為按摩器只係啱女仔用,其實同一件按摩器,男仔女仔都用到呢!通常我地見到嘅按摩器都係設計成專按摩女仔嘅陰部,例如會震動嘅陽具等等,但係今次我地介紹嘅係一款男女都啱用嘅按摩器(見圖)。

同一般按摩器一樣,佢都可以用黎按摩女性嘅陰核、陰唇或乳頭等,任君選擇。而對男性黎講,則可以用佢黎按摩佢地嘅乳頭同埋龜頭。唔好以為男仔嘅乳頭唔敏感啊!其實男女仔嘅乳頭都係好敏感嘅部位。

不過有一樣要注意,就係衛生。女仔玩完唔好直接俾男仔玩,最好清洗一下並用消毒藥水抹一抹,為預防性病做多層保障嘛。另外,用完之後除左用水同番梘洗乾淨佢之外,最好用前用後都用消毒藥水抹一抹,咁就唔怕滋生細菌,玩果陣開心又放心嘛!啊!用完之後記得拎走粒電,如果唔係電鹼液泄漏果陣整壞左按摩器就要心痛再俾錢買嫁啦!

購買地點:各大性用品網站及香港的性用品商店(旺角、深水埗、銅鑼灣等)
按摩器售價:約港幣100﹣900元

分享至:

Leave a Reply

Your email address will not be published.